Vulcan-Hart VCH5 ML-126339, VCH8 ML-126340, VCH16 ML-126341, VCH88 ML-126342 Průvodce řešením problémů Strana 13

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 32
  • Tabulka s obsahem
  • ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 12
– 13 –
Shutdown
Press ON/OFF switch OFF. Power indicator light will go off.
Extended Shutdown
1. Press ON/OFF switch OFF. Power indicator light will go off.
2. Unplug electrical power supply.
COOKING GUIDELINES
A 2
1
2 hour minimum roast time is suggested for most items.
There are some exceptions. Bakery products, tenderloin, chicken, game hens, or any smaller foods
under 10 lbs. (4.5 kg) may follow this guideline.
Product
Cooking Time
per lb. per kg.
Beef (medium rare) 15 min. 33 min.
Beef (well done) 20-30 min. 44-66 min.
Turkey 30 min. 66 min.
Pork (fresh ham) 30 min. 66 min.
Pork (cured ham) 15 min. 33 min.
Back ribs (pork & beef) 30 min. 66 min.
Zobrazit stránku 12
1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 31 32

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře